Informatie Jeugdweekend - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Jeugdweekend

Informatie Jeugdweekend

Jeugdweekend_2022.jpgNa afloop van ieder seizoen wordt er voor de jeugdleden van Alphia van 5 tot 13 jaar een fantastische afsluiting van het voetbalseizoen georganiseerd.

Een traditie bij Alphia, die jaren geleden nieuw leven werd ingeblazen door onder andere mevrouw Baay, echtgenote van levende legende en oer Alphiaan Leen Baay.

In het seizoen 2022-2023 wordt er weer een jeugdweekend worden georganiseerd. Op zaterdag 24 en 25 juni 2023 wordt het voetbalseizoen voor de jeugdteams weer afgesloten

Kinderen mogen zich verheugen op een hele leuke en gezellig weekend. Wat we precies gaan doen houden we nog even topgeheim! 


Inschrijven
Het is momenteel nog niet mogelijk om je aan te melden voor het Jeugdweekend. Maar binnenkort gaan alle jeugdleden verder geïnformeerd worden wanneer de inschrijving opengaat.


Vrijwilligers
Om een groot evenement als het jeugdweekend te kunnen organiseren hebben we ook vrijwilligers nodig die op de dag zelf willen helpen. We hebben een aparte vrijwilligers Jeugdweekend pagina gemaakt met daarop alle taken waar we nog mensen voor zoeken. Neem daar eens een kijkje en meld je aan voor één of meerdere taken.


Vragen?
Heb je nog vragen over het Jeugdweekend maak dan gebruik van het Contactformulier Jeugdweekend. We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!