Informatie Jeugdweekend - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie Jeugdweekend

Informatie Jeugdweekend

Jeugdweekend_2022.jpgNa afloop van ieder voetbalseizoen wordt er voor de jeugdleden van Alphia van 5 tot en met 13 jaar (Guppen en O8 t/m O13 teams) een fantastische afsluiting van het seizoen georganiseerd.

Een traditie bij Alphia, die begin van deze eeuw een nieuw leven werd ingeblazen door onder andere mevrouw Baay, echtgenote van levende legende en oer Alphiaan Leen Baay.

In het seizoen 2023-2024 wordt er weer een jeugdweekend georganiseerd. Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 wordt het voetbalseizoen voor de jeugdteams weer op een fantastische manier afgesloten.

De kinderen mogen zich verheugen op een heel leuk en gezellig weekend. Wat we precies gaan doen houden we nog even topgeheim! 


Inschrijven
De inschrijving voor het Jeugdweekend op 22 juni en 23 juni 2024 is nog gesloten. Zodra de inschrijving opengaat worden de betreffende teams hierover geïnformeerd.


Vrijwilligers
Om een groot evenement als het jeugdweekend te kunnen organiseren hebben we ook veel vrijwilligers nodig die op de dag zelf willen helpen. We hebben een aparte Vrijwilligerswerk Jeugdweekend pagina gemaakt met daarop alle taken waar we nog mensen voor zoeken. Neem daar eens een kijkje en meld je aan voor één of meerdere taken. Een mooi moment om de club ook van een andere kant te leren kennen en je bent verantwoordelijk dat de kinderen een geweldig weekend hebben!


Vragen?
Heb je nog vragen over het Jeugdweekend maak dan gebruik van het Contactformulier Jeugdweekend.

We werken met vrijwilligers, maar we doen er alles aan om het contactformulier zo snel mogelijk te beantwoorden. Heb je na een aantal dagen nog geen antwoord ontvangen, kijk dan of de mail misschien in de "ongewenste mail" (spam) map is gekomen.


Sponsors
   logobav.png  intobuisniss.jpgLogo_Alphen_New.jpgdownload.pngMcDonalds_logo.svg.pngFroot_Bruin_op-papier_WEB-1.pngdijk.pngmunsteren.jpglogo_solid.pngtitle_sman.jpgconsolidated-logo-400x59.pngzagato.pngmariska.jpgadal.pngLOGO_MAVOM.jpgVan-der-Vlugt-logo.pngrijnstreek.jpg

logo-provak.pnggromax-verhuur-logo-2022.jpgVDL_Logo.jpgimages.jpg
hoogvliet.pngjumbo.pngah.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!