0 - 2

Alphia 3

Mannen, 3, 4e klasse 04

3 februari 2018 12:15

Alphia mocht het dit weekend opnemen tegen het 2e van de lokale voetbalclub van Woerden. Zowel Alphia als Woerden kregen in de eerste helft goede kansen. De wedstrijd ging vrij gelijk op maar Alphia wist als enige club (twee keer) te scoren.
De 0-1 viel na een goede actie van Willian over de rechterflank, die vervolgens de bal terug legde op Dennis Aartman. Dennis schoof de bal in de verre hoek voorbij de keeper. Bij de 2-0 stond  Dennis, die een fantastische pot speelde met zijn nieuwe scheenbeschermers, aan de basis van het doelpunt. In de 16 meter ontving hij de bal en wist het overizcht te behouden. Hij wist Glen met een leep balletje te bereiken, die vervolgens kon draaien en scoren. 2-0 was zowel de ruststand als de eindstand. Woerden probeerde het wel de tweede helft maar kon geen vuist maken.