WDS 2

Mannen, 3, 4e klasse 04

7 april 2018 14:30

A Kamping

Vandaag hadden we een nieuw record: 17 mannen aanwezig. Althans dat dachten we... Aangezien we maar 16 mensen op het wedstrijdformulier mochten zetten, offerde Daniel zich op om de wedstrijd als toeschouwer bij te wonen. Helaas bleek tijdens de warming-up dat Dennis niet fit genoeg was om te spelen. Dus we begonnen de wedstrijd met 15 man.

Uit werd nog verloren van WDS, dus de oranjehemden hadden vandaag wat goed te maken. Alphia begon erg sterk met veel druk naar voren. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong voor de rust. De 1-0 werd gemaakt door Jeroen met een kopbal. Emiel Kool gaf vanaf de linkerflank voor. De keeper besloot zijn doelgebied uit te komen om het duel tegen Jeroen aan te gaan. De keeper liet zich gemakkelijk aftroefen, Jeroen was veel sterker in de lucht. De keeper kreeg de bal niet goed klem en Jeroen zette zijn hoofd er tegen aan.

De 2-0 kwam uit een corner vanaf links. Josip leek te scoren maar zijn schot werd van de lijn gehaald. Willian was er als de kippen bij om alsnog de bal in het doel te werken. De 2e helft was een stuk minder dan de eerte helft. Beide ploegen leken tevreden met deze stand.