4 - 0

Alphia 3

Mannen, 3, 4e klasse 04

14 april 2018 11:15

Na een klein kwartier was de wedstrijd al gespeeld. Alphia stond toen al 3-0 achter. Rohda speelde met 3 spitsen en een hele diepe nummer 10. Alphia had daar niet snel een antwoord op. Alphia startte niet overtuigend en maakte de ene na de andere persoonlijke fout. Hier wist Rohda wel raad mee. In de eerste minuut verloor Sander een sprint van zijn directe tegenstander. De rechtsbuiten kon vervolgens op Martijn aflopen en wist keurig netjes af te werken. Bij de 2-0 werkte Josip een bal niet goed weg, de tegenstander ging er mee van door en scoorde. Vervolgens liet Bassie zijn tegenstander lopen bij een corner en ook deze fout werd afgestraft, 3-0. 3 foutjes, 3 goals. Dit was weer een duur lesje voor de oranjehemden..

De tweede helft ging Alphia 1 op 1 spelen. Dit resulteerde wel in kansen maar geen goals. De scheidsrechter besloot in de laatste minuut nog een penalty kado te geven aan Rohda, waardoor de einduitslag op 4-0 kwam.