61'
87'

2e klasse 2

17 november 2018 12:00

Vandaag op een prachtige herfstdag, fris met een zonnetje stond de wedstrijd tegen Altior op het programma. Altior is altijd een geduchte tegenstander geweest en ook nu draait Altior weer bovenin mee. Hoog tijd voor de Alphianen om de weg naar boven weer in te zetten.

Alphia begon enthousiast aan de weedstrijd en was ook de beter ploeg. Na wat aftasten was het in de 17e minuut raak. een fraaie strakke voorzet van Job werd door Bruce verlengd met het hoofd en verdween daarna in de kruising van het doel, 1-0. De Alphianen bleven verzorgd voetballen en verdedigend werd ook goed werk verricht. In de 29e minuut werd Jesper binnen het strafschopgebied neergehaald, wat resulteerde in een penalty. Deze werd door Tim beheerst benut, 2-0. Alphia controleerde de wedstrijd en met 2-0 werd de rust bereikt.

Na de rust was het in de 48e minuut Sven die in het midden van het veld zelf de bal veroverde en met een afstandschot over de keeper doeltrof, 3-0.  In de 61e minuut was het Job, die deze wedstrijd lekker op dreef was die op doel schoot. De rebound via de keeper was natuurlijk een prooi voor Bruce, die zo de 4-0 binnentikte. In de 75e minuut was het weer Job die de bal keurig acht de verdediging legde op Bruce, die netjes de keeper omspeelde en de 5-0 binnenschoot. Het slotakkoord was wederom voor Bruce. Dit maal was het Timo die schoot op doel, in de rebound die volgde was het Tim die schoot en uit die rebound was goudhaantje Bruce er als de kippen bij om zijn vierde  goal binnen te tikken, 6-0. Al met al een goed resultaat na een prima wedstrijd van onze Alphianen. We kunnen weer naar boven kijken en als de spelontwikkeling zo doorgaat ziet het er goed uit.

Volgende week spelen we uit bij TAVV in Ter Aar en moet de volgende stap gezet worden.