4e klasse 04

12 oktober 2019 12:00

Albert Kamping

12 Oktober 2019

Op deze zaterdag zijn onze buren van AVV Alphen de bezoekers, dit is een jonge ploeg die voor het eerst in de senioren poule zijn komen te spelen.
Onze mannen weten dat deze ploeg veel doelpunten tegen krijgt, en daar ligt dus meteen het gevaar voor onze eigen ploeg.
Met de gedachte dat dit een “makkie” zal worden gaan ze al het veld op en zo ligt onderschatting hier wel degelijk op de loer!

De wedstrijd begint en binnen 3 minuten staat Alphia 2 al met 2-0 voor beide goals zijn gemaakt door Jake van Rijn, maar dan begint het.
De middenvelders worden aanvallers en ineens hebben we 6 spitsen waardoor er niet echt meer gevoetbald word maar iedereen wil scoren.
Hoe gek het ook mag klinken is die 2-0 ook de ruststand en is er dus werk aan de winkel in de kleedkamer voor Jerry van Elsen en zijn mannen.
De 2e helft zal wel iets anders benaderd moeten worden door de mannen en dat gebeurd gelukkig want in de 50e minuut is het alweer raak en Delano Bek scoort de 3-0.
In de 2e helft is ook Bas Hazebroek in het veld gekomen en die scoort in de 62e minuut de 4-0, daarna is het 2 keer de beurt aan Dennis Uithol die de 5-0 en 6-0 voor zijn rekening neemt.
Het laatste Alphia doelpunt komt op naam van Bas Hazebroek waarbij de Alphianen uitlopen naar een 7-1 overwinning!!
Nu even 2 weken noodgedwongen vakantie door een vrij weekend en de vakantie en dan na de vakantie staat de topper tegen TAVV 2 op het programma.