Mooie overwinning Alphia JO9-3 tegen Ter Leede JO9-4

8 - 2

Ter Leede JO9-4

5e klasse 01

30 november 2019 9:30

Vandaag stond Alphia - Ter Leede op het programma we mochten een uurtje later beginnen dus ook een uurtje langer uitslapen maar dat was kwa spel niet echt te merken we kwamen. In de 6e minuut op 1-0 voorsprong door yorick en hadden het vrij lastig kas pakt een paar goede ballen en hield zijn hok schoon. Verder krijgen wij wel wat kansen maar niet verzilverd. Na 20 min rust dus even naar de kleedkamer
voor een kleine bespreking en een keepers wissel. Kas gaat spelen en Eva gaat op de goal. Op naar de 2e helft en daar gingen ze boem, nog geen 20 sec 2-0 met een goal van Yorick. Dus even wat lucht en met de gedachten ze hebben geluisterd in de rust. Kas staat er centraal op het middenveld bij  en ja hoor 23 min goooaaallll 3-0 weer Yorick en we staan nu goed. Noah speelde weer als een beest en loopt ook overal. Dat was ook de enige die de eerste helft zijn taak had volbracht. Na de aftrap gaan we meteen weer doordrukken, met als gevolg dat Manu die met de week beter gaat spelen een bal krijgt en er net niet in lijkt te gaan maar door zijn door jagen hem er in glijdt. 25 Minuten gespeeld en 4-0 nu kunnen we een beetje schuiven in de opstelling. Finn gaat iets mee naar voren en speelde de 2e helft ook top. Lekker de bal afpakken en weer door. 29 Minuut, hoge bal door het midden en Eva kon er net niet bij 4-1. Kan gebeuren en gewoon weer door. Safwan langs de buitenkant en geeft hem door het midden. Yorick neemt aan en haald uit. Goal 5-1 en we gaan weer verder. In de 37 minuut dacht lucas, ik ga is een solo doen vanaf de midden lijn en dat lijkt te lukken. 1 Man, 2 man, 3 man en nog scoren ook prachtig doelpunt. Ter Leede neemt de aftrap en meteen heeft Noah de bal. Steekpass naar voren en ja hoor gooaaaallll 7-1. Yorick schieten hard binnen. Nog ongeveer 2 minuten te gaan. Aftrap Ter Leede en weer meteen de bal. Noah gaat op de goal af met als gevolg de 8-1. Laatste minuut is ingegaan we verliezen de bal langs de lijn. Vanaf de zijlijn word er een lop gegeven voor onze goal en Ter Leede schiet met een beetje geluk de bal door de benen van Eva (8-2). Al met al een matige 1e helft en een perfecte 2e helft toppie gedaan mannen.