13 - 0

Alphia JO10-1

2e klasse 07

12 september 2020 11:00

Vorige week speelde team JO10-1 de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Mooi en goed samenspel werd beloond met 9-4 winst.

Deze zaterdag een uitwedstrijd op enkele honderden meters van onze club. ARC was de tegenstander.

Een taaie tegenstander bleek. Tot de time-out in de eerste helft waren de krachtverschillen nog niet heel gtoot.

ARC stond toen op 2-0, maar voor hetzelfde geld hadden onze jongens er ook 1 ingeprikt, ze waren er een paar keer dichtbij.

Doelman Sepp trad meerdere keren goed op om een hogere score van ARC te voorkomen.

Desondanks stond de teller in de rust op 4 voor de thuisploeg en nog 0 voor Alphia.

In de tweede helft liet een doelpunt enige tijd op zich wachten. Echter, toen deze viel, kreeg ARC pas echt de smaak te pakken. Ze speelden steeds sterker en troefden onze jongens af in de duels. De score liep toen snel op en eindigde op 13-0.

Aankomende week met het zonnetje erbij lekker trainen en volgende week zaterdag staat er weer een fris JO10-1 om  thuis om 8:30 uur de strijd aan te gaan tegen het Boskoopse Floreant. Zet 'm op, mannen!