Bernardus 1 (zon)

0 - 2

Alphia 1

16 augustus 2016 20:00

De laatste oefenwedstrijd voor de KNVB Beker speelde Alphia uit bij Bernardus. De oranjehemden speelde opnieuw een prima wedstrijd en was in de eerste helft heer en meester op het veld. Dit resulteerde ook in een 0-2 voorsprong door doelpunten van Bryan de Bruin (17e minuut) en Remco Zuijdervliet (25e minuut).

De tweede helft duurde helaas maar 20 minuten omdat Bernardus na een gele kaart aanmerkingen op de leiding had en de scheidsrechter besloot de wedstrijd te staken. Jammer, maar de Alphianen zitten momenteel in een goede flow. Kijken of dit de komende week kan worden doorgezet in de KNVB Beker.