3 - 1

FC Amsterdam za1

13 augustus 2016 14:30

WHWA Kamping

Alphia is met een goede serie oefenwedstrijden bezig. Zaterdag 13 augustus kwam voor Alphia het onbekende FC Amsterdam op bezoek op sportpark De Bijlen. Het bleek een goede oefentegenstander te zijn en na 90 minuten voetballen stond er 3-1 op het scorebord. In de eerste helft speelde Alphia redelijk voetbal, maar moest het snel in de wedstrijd een tegengoal incasseren. Alphia herstelde snel en in de 14e minuut was het Daniel van Leeuwen die de gelijkmaker op het scorebord zette. Nog voor de rust bezorgde Vincent Hoogervoorst de voorsprong voor de Alphianen.

De tweede helft was van beide kanten rommelig. In de 72e minuut was het Daniel van Leeuwen die zijn tweede van de middag scoorde vanaf de penalty stip.