87'

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

10 september 2016 14:30

Valen, K. van

Lang leek het erop dat Alphia afgelopen zaterdag de eerste drie punten voor de competitie zou behalen. Maar de oranjehemden kwamen bedrogen uit na 95 minuten voetballen. Bij Sportief verloren de oranjehemden met 3-2.

Alphia begon sterk aan de wedstrijd en kwam via Bryan de Bruin en Daniël van Leeuwen op een 0-2 voorsprong. Op slag van rust kwam Sportief terug in de wedstrijd (1-2). De tweede helft speelde Alphia wisselvallig. Maar de oranjehemden kregen diverse goede kansen. In de slotfase sloeg de thuisploeg genadeloos toe door de 1–2 achterstand om te buigen naar een 3-2 voorsprong. In de 95e minuut kreeg Alphia de mogelijkheid om de verdiende gelijkmaker nog te maken. Nadat Bryan de Bruin in de 16-meter was gevloerd ging Daniël van leeuwen achter de bal staat. Echter miste Van Leeuwen van de strafschopstip en zag zijn rebound afgekeurd worden door de scheidsrechter.

Zo bleef Alphia na twee wedstrijden nog zonder punten. Volgende week gaat Alphia op bezoek bij Kamerik. Er zal om15.00u worden afgetrapt.