0 - 4

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

17 september 2016 15:00

Leeuw, E.A. de

Alphia heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Bij Kamerik wonnen de oranjehemden vrij gemakkelijk met 0-4 (0-2). Beide ploegen waren voorafgaand aan de wedstrijd nog puntloos en hunkerde naar de eerste punten van de competitie.

Al snel zag het er voor Alphianen rooskleurig uit. In de 9e minuut was het Jesse Lipsius die op aangeven van Bryan de Bruin de bal achter de doelman van Kamerik werkte. Nog voor de pauze was het, op aangeven van Remco Zuijdervliet, Daniël van Leeuwen die de score verdubbelde. Hierna kregen de Alphianen nog een aantal goede mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste helft. Alphia beheerste de wedstrijd en liep in de tweede helft uit naar een 0-4 overwinning. Opnieuw waren het Jesse Lipsius (50e minuut (0-3)) en Daniël van Leeuwen (76e minuut (0-4)).

Volgende week speelt Alphia na twee uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd. Op Sportpark De Bijlen komt dan Gouda op bezoek. Aanvang wedstrijd is 14.30u