Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

18 februari 2017 14:30

Scheidsrechter

Egmond, J. van

Alphia heeft afgelopen weekend vergeten om de drie punten mee te nemen naar Alphen. Op he Goudse Groenhoven sportpark, waren de Alphia de betere voetballende ploeg op het veld maar stapte na 90 minuten voetbal met een 2-1 nederlaag van het veld.

Alphia speelde een goede wedstrijd tegen Gouda, en beloonde zichzelf in de 19e minuut met de 0-1 door Sander Egberts. Hierna kregen de Alphianen diverse mogelijkheden om de score uit te breiden, maar stonden de Godese doelman en het alluminium succes vor de oranjehemden in de weg. In de blessuretijd van de eerste helft kwam Gouda een keer gevaarlijk voor het Alphia doel en scoorde ook nog de 1-1.

De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste helft. Alphia de betere voetballende ploeg. Echter was een spaarzame uitval van de thuisploeg voldoende om in de 53e minuut de 2-1 te score en deze voorsprong over de eindstreep te trekken.

Volgende week staat de inhaal wedstrijd tegen Rohda'76 op het programma. De wedstrijd in Bodegraven zal om 14:30 uur aanvangen.