...

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

30 maart 2017 20:00

Jong, N. de

Het begint een beetje een obsessie te worden de wedstrijden van Alphia. Het betere van het spel te hebben, maar na 90 minuten met lege handen. Zo ging het donderdagavond ook bij de inhaalwedstrijd tussen Alphia en Spv'81.

De bezoekers waren in de 20e minuut na een spaarzame uitval op 0-1 gekomen toen een afstandsschot zo in het doel achter doelman Plug viel. Alphia stelde voor de rust nogorde op zaken toen in de 45e minuut Jesse Lipsius de terechte gelijkmaker liet aantekenen. Direct na de rust was het Mansour el Bernichi die de Alphianen op een 2-1 voorsprong zette. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Alphianen, toen de scheidsrechter in de 86e minuut de bal op de penalty stip legde na een vermeende handsbal. Dit betekende de 2-2. In de slotminuut van de wedstrijd was een persoonlijke fout in de verdediging van Alphia de oorzaak dat de bezoekers alsnog met de drie punten naar huis mochten vertrekken.

De Alphianen kwamen voor de zoveelste keer dit seizoen van een koude kermis thuis. Het seizoen zit er nu voor het team van Angelo Leverock wel en beetje op, want de kans om de derde periode te veroveren is nu wel heel klein. Zaterdag moeten de Alphianen op bezoek bij Nsv'46. De wedstrijd in Noorden zal om 15:00 uur worden afgetrapt.