1 - 2

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse C

1 april 2017 15:00

Velden, L. van der

Eindelijk viel het dubbeltje voor Alphia dit weekend weer eens de juiste kant op. Na het teleurstellende verlies midweeks tegen Spv'81 wilde de mannen van Angelo Leverock iets recht zetten. De oranjehemden speelde opnieuw een goede wedstrijd en beloonde zichzelf tegen het einde van de eerste helft met een 0-2 voorsprong. In de 41e minuut trof Daniël van Leeuwen weer doel en in de slotminuut (44e) was Remco Zuidervliet trefzeker voor de Alphianen.

In de tweede helft trof Alphia een iets feller Nsv'46 dat in de 56e minuut de aansluitingstreffer scoorde. Maar de oranjhemden kregen ook een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te bouwen. Uiteindelijk bleef het na 90 minuten voetballen 1-2, al waren er in de slotfase van de wedstrijd nog wel een aantal hachelijke momenten voor de doelen.

Volgende week speelt Alphia weer op het eigen sportpark De Bijlen. Tegenstander is dan Hazerswoudse Boys, waar eerder dit seizoen zeer onterecht met 2-1 werd verloren. De wedstrijd zal om 14:30 uur worden afgetrapt en staat onder leiding van dhr Brouwer.