... (penalty)

Mannen, 1, Groep 2 18

23 augustus 2016 20:00

Nugteren, V.A.

Alphia en Floreant maakte er dinsdagavond een leuke en aantrekkelijke gemeentelijke derby van in de tweede wedstrijd van de KNVB Beker. Het duel eindigde na 90 minuten voetballen in 3-3. De bezoekers kwamen vrij snel in de wedtsrijd (8e minuut) op een 0-1 voorsprong. Daniel van Leeuwen zorgde ervoor dat de teams in de 22e minuut weer op gelijke hoogte kwamen. Nog voor de rust liepen de bezoekers uit naar een 1-3 voorsprong.

In de tweede helft gooide Alphia er nog een schepje bovenop en zag de inzet beloond worden met doelpunten van Bryan de bruin (57e minuut) en Daniel van Leeuwen (63e minuut). De stand was weer gelijk en beide teams kregen kansen om nog meer doelpunten te maken. In de 84e minuut leek Floreant aan het langste eind te trekken. Maar vanaf 11 meter schoot de Boskoper de bal hoog over het doel heen. Hierdoor kwam er geen winnaar in de gemeentelijke derby en is Floreant uitgeschakeld voor de volgende ronde.

Alphia en Vredenburch gaan as zaterdag uitmaken wie er in koker komt voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De wedstrijd in Rijswijk zal om 14:30 uur afgetrapt worden.