Bentwoudlaan 4
2731BS
BENTHUIZEN
tel. 079-3436571

Het is vroeg en koud en we verzamelen bij BSC '68 voor een nieuwe wedstrijd. Tegen deze tegenstander hebben we dit seizoen nog niet gespeeld dus we zijn gemotiveerd om onze beste kant te laten zien. Na het eerste fluitsignaal gaan we gelijk van start en zijn in de eerste minuten al een paar keer voor het doel van BSC '68 te vinden. We komen alleen nog niet tot scoren. We krijgen de kans om ook echt te voetballen, te passen en voor te geven. Dan valt de eerste goal, Roan schoot van afstand tegen de binnenkant paal en scoorde! Blijdschap alom, maar met één goal ben je er niet. Voor rust werd er nog twee keer gescoord. Door Alphia! Ryvano scoorde via de lat en Levy had een prachtige goal van afstand. Hij was er zelf verbaasd over. We gingen met een 3-0 voorsprong de rust in. Het was een echte team effort. Romy had een paar geweldige reddingen, de verdediging deed zijn werk weer prima en het middenveld kreeg de kans om door te passen naar de spitsen.
Na de rust hebben we altijd moeite om alles vast te houden en zo scoorde BSC '68 twee goals. Alphia was alleen niet van plan om de winst uit handen te geven en speelde zijn eigen spel. Ryvano scoorde zijn 2e goal en ook Wessel scoorde vlak voor het eindsignaal de 2-5. Jammer dat de scheidsrechter ergens een goal niet heeft opgeschreven, want de officiële eindstand is doorgegeven als 2-4.
Maar dat mocht de pret niet bederven! We hadden gewonnen, de allereerste winst van het seizoen. En dat mocht gevierd worden.