2406LG
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-472770

Vol goede moed verzamelen ARC en ALPHIA op het veld bij ARC voor de wedstrijd.
Het veld is al goed nat en her en der wordt er flink uitgegleden, maar dat mag de pret niet drukken. ALPHIA zet direct de aanval in en in de 11e minuut valt het eerste doelpunt.
Door sterk spel is het 8 minuten later al 0-2 voor ALPHIA. Er wordt door ALPHIA goed gebruik gemaakt van de ruimtes achter de verdediging van ARC. Met de snelheid van de aanvallende linies zetten ze de verdediging van ARC telkens onder druk. Toch weet ARC door te breken in de verdediging en valt de 1-2.
Ondanks de vele regen die valt, gaan beide ploegen vol goede moed verder.
Met controle in de verdediging en nogmaals de snelheid voorin, vallen ook de 1-3 en zelfs de 1-4 erin. Waarna de wedstrijd gecontroleerd wordt uitgespeeld en er weer 3 punten binnen zijn.
De nieuwe mascotte heeft geluk gebracht, 'A je to!