Roodemolenweg 5
2171AX
SASSENHEIM
tel. 0252-210174

Dinsdagavond speelde Alphia in de strijd om de Sportiff LAV Cup tegen Ter Leede O23. Donovan Oliveira zorgde in de 1e helft voor de 0-1, door de bal op fantastische wijze in de bovenhoek achter de Ter Leede doelman te schieten. Helaas zorgde onweer ervoor dat er niet meer aan de tweede helft begonnen kon worden. Hierdoor besloten beide teams om het duel definitief te staken na al een tijd gewacht te hebben. Omdat beide teams al door waren naar de tussenronde is besloten dat de tussenstand als eindstand de boeken in gaat. Vooral ook omdat het voor de loting niet uitmaakt of een team als eerste of tweede is geëindigd. Daarnaast is er geen ruimte meer in het speelschema bij beide teams om de wedstrijd voor 15 november uit te spelen.

Reactie van Marcel Vondeling na afloop van de wedstrijd: ,,Ik heb een leuke helft gezien met ploegen die de intentie hadden om te voetballen. Wij hebben ook wat andere jongens aan het werk gezien en dat beviel me. Het is jammer dat andere jongens niet hebben kunnen spelen, maar met onweer is het simpelweg niet verantwoord om te voetballen. Het doelpunt van Donovan Oliveira was een plaatje. Nu weer de focus op de competitie en zien welke tegenstander we straks treffen in dit toernooi.”