Sportlaan 7
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Vandaag hebben de spelers uit kunnen slapen, de wedstrijd start om 13:00 uur. Er wordt door beide teams even warmgelopen en ingespeeld, voordat de wedstrijd begint.

Het is een spannende wedstrijd om naar te kijken. De bal gaat over en weer. Er stond een flinke wind, welke ervoor zorgde dat het spel soms wat lastiger te spelen was. Maar dat mag de pret niet drukken en de spelers gaan ervoor.

In de 27e minuut valt dan het eerste doelpunt voor Alphia. Dat zet het spel op scherp en na de rust valt al vrij snel het doelpunt voor RCL. Dat laat Alphia niet zomaar gebeuren en 7 minuten daarna valt het 2e doelpunt voor de thuisploeg. Na goed samenspel valt dan ook snel daarna het 3e doelpunt voor Alphia. Wat een mooie wedstrijd. Beide teams spelen aanvallend en willen de bal in het doel. Door een eigen doelpunt komt RCL op 2 doelpunten. Maar Alphia weet de bal verder uit het doel te houden en wint de wedstrijd, eindstand 3-2.
Wat een mooie wedstrijd om te zien, goed gespeeld mannen! Op naar de volgende.