75'
...

17 januari 2017 20:30

R Augustinus

Alphia heeft de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft met 1-4 verloren. Op het koude sportpark De Bijlen gingen de oranjhemden met 1-4 onderuit tegen Rijnland zo.

Alphia speelde geen beste wedstrijd maar creeerde toch best nog wel wat kansen. In de 23 minuut nam Rijnland een voorsprong (0-1) dat tot de rust werd vastgehouden.

In de tweede helft verdubbelde Rijnland in de 54e minuut de voorsprong (0-2), maar het antwoord kwam snel door een goal van Daniel van Leeuwen, na een assist van Bryan de Bruin (1-2). Hierna kreeg Alphia diverse mogelijkheden op de gelijkmaker. Alphia was er in de 61e minuut dichtbij met een bal op de paal. Hierna counterde Rijnland met scherpe counters naar een 1-4 overwinning.