Alphia wint in het "Hoge Noorden"

vv Gruno zo1 (zon)

0 - 6

14 januari 2017 17:00

Alphia heeft zaterdag tijdens het trainingsweekend de oefenwedstrijd tegen het Groningse vv Gruno met ruime cijfers gewonnen (0-6).  In het "hoge" Noorden speelde de mannen van Angelo Leverock een lekker oefenwedstrijd. Kelvin Hoogendoorn en Rabie el Bouny zorgde in de eerste helft voor een 0-2 voorsprong. In de tweede helft liepen de oranjehemden uit naar een 0-6 overwinning door doelpunten van Mansour el Bernichi, Kelvin Hoogendoorn (penalty), Sander Egberts en Yassine Yagouby.

Komende week wordt de voorbereiding op de tweede seizoensheft voortgezet op het eigen sportpark De Bijlen. Dinsdagavond komt FC Rijnland op bezoek (20:00u). Zaterdag 21 januari zijn de oranjehemden om 14:30 uur te gast bij Zwammerdam en de voorbereiding wordt afgelosten op dinsdag 24 januari als het Zoetermeerse Oosterheem op bezoek komt (20:00u).