42'
72'
Bryan de Bruin (penalty)

15 augustus 2017 19:30

Dinsdagavond speelde de oranjehemden de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. In en tegen Kamerik wonnen de mannen van Angelo Leverock en Joop Lankhaar met 1-2. Op een veld die nog geen bezoek had gehad van een grasmaaier begon Alphia niet best aan de wedstrijd. Door het lange gras was goed voetballen ook niet echt mogelijk. Ondanks een aantal goede mogelijkheden voor de Alphianen was het Kamerik die op slag van rust de 1-0 scoorde en zo de kleedkamer met een voorsprong mocht opzoeken.

In de tweede helft stelde Alphia orde op zaken en kwam het via een penalty (overtreding op Nando Meijer) door Bryan de Bruin op gelijke hoogte (1-1). Een kwartier voor tijd bezorgde Djovi Borreman, na een assist van Bryan de Bruin, de Alphianen de 1-2 overwinning.

Zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan zal Alphia zijn eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgras spelen tegen Rijnstreek. De bal zal om 14:30 uur gaan rollen.