19 augustus 2017 14:30

Scheidsrechter

A Koelewijn

Alphia speelde afgelopen weekend voor het eerst op het nieuwe kunstgras een oefenwedstrijd tegen Rijnstreek. De oranjehemden bleken een maatje te groot voor de ploeg uit Nieuwerbrug.

In de eerste helft werden de supporters getrakteerd op 6 doelpunten. Vincent Hoogervoorst opende na drie minuten al de score op aangeven van Sander Egberts. Binnen het kwartier liepen de Alphianen uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Remco Zuidervliet en Sander Egberts. Hierna zorgde Fabian Uiterwijk (op aangeven van Justin Flippo) en Bryan de Bruin (vanuit een strafschop) voor een 5-0 tussenstand. De bezoekers deden voor de rust nog iets terug door de 5-1 te scoren.

Ook de tweede helft waren de oranjehemden de bovenliggende partij. Toch waren het de bezoekers die de 5-2 scoorde.Uiteindelijk bepaalde Remco Zuidervliet (op aangeven van Jesse Lipsius) en en eigendoelunt van Rijnstreek voor de 7-2 eindstand.