Lugdunum 2 (zaal)

Mannen, 1, Groep 1 01

4 september 2017 21:30

Lochtenberg, R.

In een schitterend tenue ging het nieuwe 1e zaalteam van Alphia uitkomend in de 1e klasse in Koudekerk van start tegen Hoofdklasser Lugdunum 2 voor een knock out wedstrijd in de bekercompetitie.

Na een vrij gelijk opgaande strijd in de 1e helft werd de rust ingegaan met de stand 1-1 nadat Alphia toch een behoorlijk aantal kansen miste. De 2e helft gaf een ander beeld. Alphia benutte de ruimte beter,
de looplijnen waren volgens de coach van Lugdunum uitstekend en na een 3-1 voorsprong ging Alphia los tot 7 –1 . Uitstekend mannen. Dit geeft hoop .

Toon uw belangstelling en kom eens kijken naar dit team !