54'
...
58'

22 augustus 2017 20:00

Na vier overwinningen op rij in de voorbereiding kreeg Alphia dinsdagavond de eerst enederlaag te verwerken. Bij het Zoetermeerse DWO verloor het team van de trainers Leverock en Lankhaar met 4-2.

Via een eigen doelpunt van Fabian Uiterwyk kwam Dwo in de 23e minuut op een 1-0 voorsprong. Na een klein half uurtje deden de oranjehemden iets terug. Vanaf 11 meter was Bryan de Bruin trefzeker (1-1). Met deze stand werd door beide teams ook de rust bereikt.

In de tweede helft vielen de doelpunten vanaf de 52e minuut als rijpe appels. In 6 minuten tijd werden er 4 doelpunten gescoord. Dwo scoorde in de 52e en 54e minuut en liep zo uit naar 3-1. In de 56e minuut was het Jesse Lipsius , die op aangeven van Vincent Hoogervoorst, die de spanning terug bracht in de wedstrijd (3-2). In de 58e minuut zorgde Dwo voor het laatste doelpunt van deze avond en zo eindigde de wedstrijd in 4-2.

Zaterdag wacht er een minitoernooi bij WDS (zie voor het programma elders de website).