Alphia wint tumultieuze wedstrijd bij Wassenaar

Wassenaar, s.v. 1

0 - 9

Mannen, 1, 4e klasse A

14 oktober 2017 14:30

Alphia heeft afgelopen weekend een tumultieuze wedstrijd bij Wassenaar winnend afgesloten. Wassenaar uit is voor Alphia altijd een lastige wedstrijd. Ook nog eens gezien de uitslag van de eerste thuiswedstrijd van de Wassenaarders (2-3 verlies tegen kampioenskandidaat Oegstgeest) waren de mannen van het trainers duo Leverock-Lankhaar gewaarschuwd. Achteraf werd het niet zo'n hele moeilijk wedstrijd, al hielpen de gastheren hier wel een beetje aan mee. Met maar liefst 4 rode kaarten en 9 gele kaarten hadden de wassenaarders zich niet in de hand deze middag.

Tussen al dit gele en rode geweld werd er ook nog gevoetbald op sportpark Kerkehout. Voor de rust waren het Bryan de Bruin (2×) en Remco Zuijdervliet die de Alphianen op een veilig 0-3 had gezet. In de tweede helft ging het opeens hard. Tussen de 50e en 57e minuut denderde de oranjetrein door naar 0-7, door doelpunten van Jesse Lipsius, Remco Zuijdervliet (2×) en Bryan de Bruin. Het slot offensief was voor Vincent Hoogervorst met met twee doelpunten de eindstand op 0-9 bracht.

Door deze grote overwinning staat Alphia op basis van het doelsaldo weer op de eerste plaats. Volge nde week spelen de Alphianen opnieuwe een uitwedstrijd. Dan is het Noordwijkerhoutse VVSB om 14.30u de tegenstander.