6 - 1

WVC 1

Mannen, 1, 4e klasse A

28 oktober 2017 14:30

Alphia is dit weekend de koplopers in de 4e klasse A niet uit het zicht verloren. De oranjehemden wonnen met 6-1 van het nog puntloze WVC uit Roelofarendsveen. De Alphianen begonnen sterk op het eigen Sportpark De Bijlen, en na zes minuten was het Remco Zuijdervliet die de score opende op aangeven van Brayan de Bruin (1-0). Diezelfde Zuijdervliet zorgde er in de 19e minuut voor dat Alphia een 2-0 voorsprong nam. Hierna zakte het spel van Alphia ver weg en konden de bezoekers vanuit het niets in de 42e minuut de aansluitingstreffer scoren (2-1).

In de tweede helft zag het trainers duo Leverock/Lankhaar het Alphia dat ze graag zien spelen. Bryan de Bruin scoorde direct na rust vanuit een corner de 3-1. Vincent Hoogervoorst zorgde in de 53e minuut voor de definitieve beslissing, door op aangevn van Bryan de Bruin de 4-1 aan te tekenen. Na een goed uur spelen kopte Kelvin Hoogendoorn de 5-1 achter de Wvc doelman. Het slotakkoord was voor Fabian Uiterwyck die, na een assist van de net ingevallen Goran Trajanov, de 6-1 eindstand op het bord zette.

Volgende week gaan de oranjehemden op bezoek bij het nu nog hetende  vv Oegstgeest (vanaf volgend seizoen wordt het na de fusie tussen Oegstgeest en Udo, fc Oegstgeest). Het beloofd een mooie pot te gaan worden en de vraag is dan of Alphia de koplopers kan bijhouden, of dat er even een pas op de plaats gemaakt moet worden. De wedstrijd op sportpark De Voskuyl zal om 14.30 uur aanvangen.