64'
...

Mannen, 1, 4e klasse A

9 december 2017 14:30

De topper in de 4e klasse A van afgelopen zaterdag is een prooi geworden voor de bezoekers Sev. De ploeg uit Leidschendam begon goed aan de wedstrijd en had in de eerste 20 minuten het meeste balbezit. Hierna kroop Alphia wat uit zijn schulp en kreeg een aantal goede mogelijkheden. In de 23e minuut was het Jesse Lipsius die op aangeven van Remco Zuijdervliet de 1-0 achter de Leidschemdamse doelman schoot. Hierna kreeg Alphia diverse goede mogelijkheden om de score uit te breiden, maar door goed keeperswerk van de Sev doelman werd de schade beperkt en zochten beide teams na 45 minuten de kleedkamer op met de 1-0 ruststand.

In de tweede helft kreeg Alphia opnieuw een aantal goede mogelijkheden. Tot een bevrijdende doelpunt kwam het niet. Na een klein uur spelen kwamen de bezoekers vanuit een corner op gelijke hoogte (1-1). Vijf minuten later kwamen de bezoekers zelfs op een 1-2 voorsprong. Onoplettendheid in de verdediging werd door Sev genadeloos afgestraft. Hierna probeerde Alphia nog om de gelijkmaker te forceren. Maar door opnieuw goed keeperswerk van de Leidschendammers moest Alphia de driepunten aan Sev laten.

Als de weergoden meewerken speelt Alphia zaterdag 16 december de laatste wedstrijd van 2017. Het Oegstgeestse Udo is op sportpark De Voscuyl de gastheer. De wedstrijd zal om 14:30 uur worden afgetrapt.

Klik hier voor een fotoreportage wedstrijd (bron website SEV).