2 - 5

Alphia 1 (zaal)

Groep 1 13

18 oktober 2017 19:30

In de 1e ronde werd hoofdklasser Lugdunum 2 met 7-1 uitgeschakeld. De KNVB balletjes koppelden Alphia voor de 2e ronde aan topklasser Lugdunum 1 uit. Een karwei maar de Alphia mannen waren direkt vol vertrouwen.

Bij rust een 1-0 achterstand na een aantal goede kansen die gemist werden. Kort na rust de 1-1 van Sander Egberts. Alphia kon het hoge tempo van de tegenstander uitstekend volgen , speelde zeer georganiseerd en door doelpunten van Bryan de Bruin , Justin Flippo , Vincent Hoogervorst en weer Bryan de Bruin werd een 1-5 voorsprong opgebouwd. Kort voor tijd kwam Lugdunum op 2-5 .

Een prachtige prestatie van onze jongens !

Wie wordt de tegenstander in de 3e ronde? Het nationale team van Ukraïne ?