16 - 0

GOL Sport 1

Mannen, 1, 4e klasse A

23 september 2017 14:30

Alphia mag zich komende week koploper van de 4e klasse A noemen, na de monsterscore (16-0) op Gol Sport in de eerste competitie ronde. De tegenstander Gol Sport stapte op het laatste moment nog over van de zondag naar de zaterdag en kwam zodoende in de 4e klasse A terecht. Je kan je na deze wedstrijd de vraag stellen of Alphia vanmiddag zo goed was of dat de tegenstander een offday had.

Het antwoord op beide vragen is simpel. Alphia speelde dit weekend goed, want je moet er tegen dit soort mindere tegenstanders maar wel even de doelpunten maken. Of de tegenstander Gol Sport een offday had: Dat denk ik niet. Het krachtsverschil was deze middag gewoonweg te groot tussen beide teams.

De Alphianen besliste de wedstrijd in de 1e halft al. Na de openingstreffer van Vincent Hoogervorst en de vier doelpunten van Bryan de Bruin was de stand na 45 minuten spelen 5-0. In de tweede helft werd het verschil gemaakt door het uithoudingsvermogen van Alphia. Hierdoor konden de oranjehemden uiteindelijk de monsterscore van 16-0 op het wedstrijdformulier laten zetten (al gaf het scorebord 6-0 aan na 90 minuten).

Doelpuntenmakers in de tweede helft waren:
Vincent Hoogervorst (4x), Bryan de Bruin (2x), Nando Meijer (2x), Jesse Lipsius, Yoep Frijling en Floris Buynink (allen 1x).

Volgende week staat er een andere wedstrijd op het programma. Dan reizen de Alphianen af naar Zoeterwoude, waar één van de kampioenskandidaten Meerburg de tegenstander is. Let op deze wedstrijd zal om 14:00 uur aanvangen.