5 - 2

Nootdorp 1 (zaal)

Mannen, 1, 1e klasse 1

13 november 2017 20:30

Voor aanvang van de competitie maakten de mannen duidelijk hoog te willen eindigen. Of nog beter als hoogste. Vanavond werd de 5e overwinning behaald na 7 wedstrijden. Het uit 8 man bestaande team was compleet. Virtueel aan kop met SJZ.

Nootdorp ontpopte zich als een stugge en slimme ploeg. Na een paar mooie reddingen van keeper Robbert Plug werd het een 0-2 achterstand. Kort voor rust de aansluiting. 1-2 door Bryan de Bruin. Na rust snel orde op zaken. 2-2 door een pegel van Remco Zuijdervliet. 3-2 door Jesse Lipsius en een hele fraaie van weer Jesse betekende 4-2. Aan alle onzekerheid kwam een eind. 5-2 door Bryan de Bruin.

Een moeizame 1e helft en na rust opnieuw fraai opgepakt. Knap mannen. Goed gewerkt door het hele team.
En ook nog actief voor de 3e ronde in de KNVB beker.

En weer het advies. Kom eens kijken en toon Uw belangstelling.