14 - 2

ZVV Den Haag 5 (zaal)

Mannen, 1, 1e klasse 1

4 december 2017 20:30

Na de boerenkool met worst op naar Koudekerk waar Alphia zaal een gehaktschotel presenteerde tegen zvv Den Haag in aanwezigheid van de trouwe supporters. Alphia vond tegen de verdediging van Den Haag makkelijk de ruimte om te scoren. Vooral Bryan de Bruin , Justin Flippo en Jesse Lipsius bleken goed gegeten te hebben en bouwden voor rust al een 10-2 voorsprong op. Fraaie goal , door de benen van de keeper , van Justin , een prachtig 1-2 tje , mooie goals van Bryan en Jesse en Sander Egberts prikte er ook nog een fraaie gehaktbal in. Den Haag mocht nog even ruiken aan de maaltijd met 4-1 en 5-2. Ach ja , Robbert Plug viel anders in slaap.

Na rust schakelde Alphia de frituurpan naar de ECO stand en liep rustig uit naar een 14-2 winst. Remco Zuijdervliet beloonde al zijn loopwerk met een fraai doelpunt en weer Sander , Bryan en Justin deden de rest. Justin kan vanavond met een gerust hart op de schoot van Sinterklaas met 4 treffers. Bryan met ook 4 goals houdt Piet wel vast.