NSV'46 3

Mannen, 3, 4e klasse 04

25 november 2017 15:00

A Kamping

Thuis om 15:00 uur tegen NSV. Waar Alphia 1 op het hoofdveld het goede voorbeeld gaf, wilde het vandaag niet bij de mannen van Alphia 3. Er zat zand in de machine. Alphia kwam wel op een 1-0 voorsprong door de ongrijpbare Willian. Met een solo wist hij de keeper te bereiken en faalde niet oog in oog met de keeper. Daarna kreeg Alphia een hoop kansen tegen, maar wist de tegenstander niet te scoren. De tegenstander stond door een gele kaart nog 10 minuten met 10 man, maar daar merkte Alphia weinig van. NSV kreeg een hoop kansen, de gelijkmaker was een kwestie van tijd. Voor de rust maakte NSV met een directe vrije trap een meter of 20 de 1-1. Dit was ook de ruststand.

Het stond niet helemaal lekker achterin en we misten wat power op het middenveld. Daarom werd in de rust besloten om Peter en Jelle om te wisselen. De tactische omzetting had meteen resultaat, want aan het begin van de 2e helft stond het 2-1. Peter gaf een assist op Jeroen, die vervolgens met zijn hoofd de bal in het doel werkte. Toch was deze tactische omzetting niet genoeg. NSV bleef de betere partij en dat was ook terug te zien in het eindresultaat. Een kopbal, een afstandsschot en een eigen doelpunt van Tomas met het hoofd bepaalden de einduitslag van 2-4. Volgende week weer een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen!

PS Ik merk dat sinds bij mij de klad erin is gekomen met het maken van de wedstrijdverslagen, dit ook effect heeft op de resultaten van het team... Daarom alvast een goed voornemen (je kan niet vroeg genoeg beginnen). Vanaf volgende wedstrijd zal ik zorgen dat het wedstrijdverslag uiterlijk 2 dagen later is gepubliceerd, op maandagavond dus. Hopelijk zorgt dit voor het beoogde effect en kunnen we in ieder geval tot aan de winterstop (en wat mij betreft ook daarna) alleen maar driepunters binnenhalen!