Alphia bereikt de derde ronde van de KNVB Beker

24 oktober 2016 16:00

Alphia heeft afgelopen weekeend ten koste van het Rotterdamse Maasstad Tediro de derde ronde van de KNVB Beker behaald. In een alleraardigste wedstrijd wonnen de Alphianen met 2-1.

Alphia begon goed aan deze KNVB Beker wedstrijd. Al na 18 minuten was het Vincent Hoogervoorst die op aangeven van Ilias Fatah de 1-0 scoorde. Nog voor er een half uur gespeeld was, zorgde Rabie Elbouny met een mooie solo voor de 2-0. Aan de andere kant hadden de bezoekers ook een aantal goede mogelijkheden gehad, maar wisten doelman Robbert Plug niet te verschalken.

De tweede helft was net begonnen toen de bezoekers op 2-1 kwamen. Er ontstond een hele leuke open wedstrijd waarbij beide teams diverse kansen kregen om te scoren. Alphia wist deze wedstrijd maar liefst drie keer de lat te raken. In de slotfase zette Maasstad Tediro nog even aan, maar wist de Alphia doelman niet te passeren. Hierdoor bleef de stand 2-1 in het voordeel van Alphia en bereikte het team van trainer Angelo Leverock de derde ronde van de KNVB Beker.

Komende zaterdag staat de competitie wedstrijd tegen Nsv'46 op het programma. De aftrap zal om 14:30 uur plaatsvinden op sportpark De Bijlen.