Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Alphia Veterinnen trappen voetbalseizoen af

Alphia Veterinnen trappen voetbalseizoen af

21 september 2021 15:00


De Alphia Veterinnen zijn weer aan de bal en dan hebben ze vrijdag 24 september ook nog eens de eer om op het mooie sportpark De Bijlen de aftrap te geven voor het seizoen 2021-2022. Vanaf 20:00 uur gaat de bal weer rollen en zal er in toernooivorm tegen Arc, Kamerik, Nsv’46 en Tavv gespeeld gaan worden.

De Veterinnen is drie jaar geleden door Natasja de Jong opgezet. In de eerste drie jaar zijn er diverse dames gekomen en een enkeling weer gegaan. Het team bestaat momenteel uit twee trainers en 15 dames die het plezier in het spelletje voetbal hebben. Kenmerkend voor het team is dat ze tijdens de wedstrijden, maar ook daarbuiten, gezelligheid en veel lol hebben en tijdens de wedstrijden ook nog best fanatiek zijn. Afgelopen week heeft het team ook nog een mooi trainingstenue ontvangen, wat de uitstraling verder afmaakt.

Ben je een 30+ vrouw en lijkt je het wat om in dit leuke team terecht te komen. Kom gerust eens kijken of nog leuker, doe lekker mee met een training. De trainingen zijn op maandag en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Je kan je via het contactformulier Veterinnenvoetbal melden bij Natasja de Jong.

Zien we jouw komende vrijdag ook bij Alphia?

Bron: Veterinnen Voetbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!