Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Streep door plannen kunstgras Veld 4

Streep door plannen kunstgras Veld 4

8 april 2022 9:00


VV Alphia en AVV Alphen hebben na gezamenlijk overleg de gemeente laten weten dat er een streep kan door de aanleg van een kunstgrasveld ter vervanging van het huidige (WETRA) veld 4. Het bestuur van Alphia betreurt de situatie, zeker omdat de ledenvergadering groen licht had gegeven voor een forse investering om de aanleg mogelijk te maken.

Een eerste kostenindicatie van de gemeente zorgde voor groen licht bij bestuur. Echter, een kostenspecificatie - die vanuit de gemeente met flinke vertraging ontvangen is - gaf een kostenstijging te zien van meer dan 25% ten opzichte van de eerder afgegeven indicatie. Voorzitter Martijn van Dalen viel van zijn stoel toen hij de bedragen ter ore kreeg.

Een volgende stap van het bestuur richt zich op de mogelijkheden voor (gras)veld 2. Hier is tevens de wens om over te stappen naar LED verlichting, waar Alphia opnieuw bereid is zelf de investeringslast te dragen. De komende periode worden de leden geïnformeerd over de voortgang, kansen en mogelijkheden.

Bron: Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!