Waar gaat het eindigen voor Alphia 1? - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Waar gaat het eindigen voor Alphia 1?

Waar gaat het eindigen voor Alphia 1?

9 mei 2023 10:30


De komende drie weken worden voor de mannen van Marcel Vondeling heel belangrijk. De Alphianen zijn als promovendus zeker geen lelijk eendje in de 2e klasse D. We hebben zelfs een periode op de 1e plaats gestaan, wat de 1e periodetitel opleverde. Maar om deze periodetitel (nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse) te kunnen verzilveren zal Alphia op 27 mei minimaal de 8e plaats op de ranglijst moeten bezetten.

Door een wat mindere periode van de oranjehemden zijn we momenteel afgezakt naar de 9e plaats op de ranglijst. Deze 9e plaatst zou inhouden dat we ook nacompetitie spelen, maar dan met 22 ploegen voor maar 2 plekken in de 2e klasse. Het zou ook nog zo maar kunnen dat Alphia rechtstreeks degradeert. Het gat met plek 12 is maar slechts 3 punten.

De Alphianen hebben de komende drie weken de steun van de supporters dus hard nodig. Te beginnen aankomende zaterdag thuis in de derby tegen Tavv. Een week later volgt er een uitwedstrijd tegen Emm’21 en op zaterdag 27 mei wordt de competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Esto. En dan is de grote vraag: Waar staat Alphia dan?

Bron: Alphia 1
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!