Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen? - v.v. Alphia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

Seizoen is bijna ten einde, wat doe je volgend seizoen?

17 mei 2023 14:30


Het einde van het seizoen nadert. Wat ga je volgend seizoen doen? Als je volgend seizoen gewoon weer bij Alphia wilt voetballen, dan hoef je niets te doen. Het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd. Als je overweegt om na dit seizoen bij een andere vereniging te gaan voetballen of je lidmaatschap wilt beƫindigen, lees dan verder voor belangrijke informatie. Alphia heeft als regel dat iedere speler/speelster die zijn/haar lidmaatschap bij Alphia wil beƫindigen, dit voor 1 juni 2023 schriftelijk moet melden bij de ledenadministratie.

Beëindigen lidmaatschap:
Het beëindigen van het lidmaatschap kan door middel van het formulier beëindigen lidmaatschap.

Je ontvangt altijd een bevestiging van het beëindigen van het lidmaatschap. Het lidmaatschap wordt overigens pas officieel beëindigd als aan alle financiële verplichtingen is voldaan.

Let op jeugdleden! Bij het beëindigen van je lidmaatschap dien je ook jouw Alphia shirt nog in te leveren. Doe je dat niet, dan krijg je hiervoor een factuur. Daar heb je bij het aangaan van je lidmaatschap voor getekend. Maak door middel van een Whats app bericht via 06-82014985 een afspraak om je Alphia shirt in te leveren.

Spelers/speelsters die niet voor 1 juni 2023 schriftelijk opzeggen zijn automatisch lid gedurende het seizoen 2023-2024. Je bent dan gewoon contributie verschuldigd voor het seizoen 2023-2024.


Alphia leden die naar een andere vereniging willen:
Overschrijvingen van Alphia naar een andere vereniging worden alleen verleend als aan alle financiële verplichtingen is voldaan (en bij jeugdleden ook het Alphia shirt is ingeleverd). Je dient eerst je lidmaatschap bij Alphia te beëindigen en daarna kan je je aanmelden bij de nieuwe vereniging. Het overschrijvingsproces verloopt geheel digitaal, dus je hoeft geen overschrijvingsformulieren meer in te vullen en te laten tekenen.


Nieuwe Alphia leden die van een andere vereniging komen:
Nieuwe Alphia leden die van een andere vereniging komen, kunnen zich aanmelden bij de ledenadministratie als nieuw lid. (Klik hier voor het inschrijfformulier) Het overschrijvingsproces verloopt geheel digitaal, dus je hoeft geen overschrijvingsformulieren meer in te vullen en te laten tekenen.


Nieuwe Alphia leden:
Nieuwe Alphia leden kunnen zich aanmelden bij de ledenadministratie als nieuw lid. (Klik hier voor het inschrijfformulier)


Omzetten lidmaatschap:
Je kunt natuurlijk ook je lidmaatschap omzetten van bijvoorbeeld spelend lid naar niet spelend lid. Hier kan je gebruik maken van het formulier lidmaatschap wijzigen.


Vragen:
Mocht je toch nog vragen hebben? De ledenadministratie is per mail bereikbaar via het Contactformulier Ledenadministratie

Maar we gaan er eigenlijk vanuit dat je gewoon lid blijft van de gezelligste vereniging van Alphen aan den Rijn.

Bron: Ledenadministratie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!