Valse competitiestart Alphia

6 september 2016 9:00

Alphia is de competitie 2016-2017 op eigen veld met een valse start begonnen. Na 90 minuten voetballen stapte de bezoekers Rohda'76 met een 1-2 overwinning van het veld.

Alphia begon sterk aan de wedstrijd en kwam in de 1e minuut al op een 1-0 voorsprong door een eigendoelpunt van Tim van der Werf. Alphia bleef de eerste helft de bovenliggende partij maar vergat de voorsprong verder uit te bouwen.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd en werden de bezoekers sterkter. Door twee doelpunten van Arnoud Troost trokken de bezoekers aan het langste einde en stapte na 90 minuten voetbal met een 1-2 overwinning van het veld.

Volgende week reist Alphia af naar Noorden, waar de ontmoeting met Sportief (aanvang 14:30 uur) op het programma staat. Deze ploeg begon de competitie met een 3-1 nederlaag tegen Gouda.