Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zeeg Goedhart Toernooi

Zeeg Goedhart Toernooi

Zeeg_Goedhart_Toernooi_Website_02.jpgIeder jaar organiseert voetbalvereniging Alphia het befaamde Zeeg Goedhart Toernooi. Het toernooi is bedoeld voor jeugdvoetbalteams in de leeftijdscategorie O8 t/m O16. We proberen op deze dag zoveel mogelijk jeugdteams bij elkaar te brengen en stimuleren wij de betrokkenheid en saamhorigheid van al onze jeugdleden en vrijwilligers. Dit geheel in de gedachte van Zeeg Goedhart. Een erelid van de vereniging en overleden in 2008.

Op een warme dag in 1939 meldde Zeeg Goedhart zich aan als lid én vrijwilliger van onze mooie vereniging. Met ieder nieuw lid maakte "ome" Zeeg een praatje en daarmee kende iedere Alphiaan ook onze "ome" Zeeg. De vrijwillige werkweken van meer dan 20 uur zorgden er natuurlijk ook voor dat je "ome" Zeeg regelmatig tegen het lijf liep op het veld. De clubliefde voelde je stromen in zijn aderen, maar je wist ook dat je zonder mensen als Zeeg niet op de groene gras en kunstgrasvelden zou kunnen voetballen.

Het niveau tijdens het toernooi is varierend van 1e klasse tot en met 4e klasse. De teams worden zoveel mogelijk ingedeeld op het niveau waarop het team in de competitie speelt. We willen voor deze editie speciaal aandacht vragen voor de twee meiden poules uitkoemnd in de categorie MO9.

De organisatie van het Zeeg Goedhart Toernooi wenst iedereen alvast een sportieve dag toe en hoopt de dag af te sluiten in de wetenschap dat "ome" Zeeg trots zou zijn. Heel veel plezier!


Inschrijven
De inschrijving voor het Zeeg Goedhart Toernooi op zaterdag 17 juni 2023 is geopend. Je kan je via onderstaande link inschrijven om deel te nemen aan dit leuke en gezellige toernooi.

Inschrijven Zeeg Goedhart Toernooi 2023

Programma
De wedstrijdschema's voor het Zeeg Goedhart Toernooi zijn via de app Tournify te raadplegen. Deze gratis app is beschikbaar in de Google Play Store (Android) en de Apple Store (IOS). Installeer deze app op je smartphone en zoek naar het Zeeg Goedhart Toernooi.

In de app kan je via de knop Mijn team één of meerdere teams als je favoriete team instellen. Tik het team aan en selecteer rechtsboven in de app het sterretje. Van de favoriete team(s) ontvang je pushberichten als het team moet spelen.

De wedstrijdschema's zijn ook via Zeeg Goedhart Toernooi te benaderen.

De eerste wedstrijden van het ochtend deel zullen om 09:00 uur beginnen. Het middag deel zal om 13:00 uur aanvangen.


Vragen?
Heb je nog vragen over het Zeeg Goedhart Toernooi maak dan gebruik van het Contactformulier Zeeg Goedhart Toernooi. We werken met vrijwilligers, maar we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!