Zaalvoetballers zijn seizoen begonnen met KNVB Beker

12 september 2021 17:00

Afgelopen week zijn de zaalvoetballers van Alphia gestart met hun seizoen. De eerste speelronde is traditiegetrouw de eerste ronde van de KNVB Beker. De winnaar van deze wedstrijden plaatst zich dan direct voor de tweede ronde. Voor Alphia kwamen er vier teams in actie. Twee teams sneuvelde in de eerste ronde en twee teams zijn later terug te vinden bij de loting voor de tweede ronde

Op maandag 6 september trapte Alphia zaal 1 het seizoen af tegen het Waddinxveense ASW. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 2-5 eindstand voor ASW op het scorebord. Dezelfde avond speelde Alphia 4 in Rozenburg tegen All Greens 1. Na de reguliere speeltijd stond er een 5-5 stand op het scorebord. De penalties die daarna genomen moesten worden werden door Alphia net iets beter genomen (4-5).

Twee dagen later trad Alphia zaal 2 in Bodegraven aan tegen Esto 1. De Alphia wonnen overduidelijk met 3-7 en gaan dus door naar de tweede ronde. Na de wedstrijd van Alphia 2 kwam Alphia 3 in dezelfde sporthaal in actie tegen Rijnstreek 1. Helaas stapte de Alphianen van Alphia 3 met een 5-3 nederlaag van het veld en is het KNVB Beker toernooi voor hun ten einde gekomen.

Deze week starten de zaalteams met de competitie. Wil je een keer een wedstrijd gaan kijken? Bekijk het programma om te zien wanneer en waar de Alphia teams spelen.