BSC '68 1

0 - 1

3e klasse A

10 november 2018 14:30

Een gehavend Alphia (miste 7 basisspelers) speelde afgelopen weekend de inhaal wedstrijd uit bij Bsc'68. Het was voor trainer Angelo Leverock de afgelopen week een hele puzzel geweest om een volwaardig team op de been te krijgen. Met een iets andere opstelling betraden de Alphianen om 14:30 uur het veld in Benthuizen. Door de aangepaste opstelling was het voor de Alphianen even wennen en zoeken. Bsc'68 kreeg de eerste helft een hele grote kans om de score te openen maar deze werd gemist. Zo zochten beide teams de kleedkamer op met een 0-0 ruststand.

In de tweede helft speelde Alphia weer hun vertrouwde spelletje. Het zette de thuisclub onder druk en Alphia kreeg een aantal goede mogelijkheden om de score te openen. Een kwartier voor tijd voerde Angelo Leverock, zo bleek later, een gouden wissel toe. Hij stuurde Stan van den Hoff het veld in met de opdracht om de "man of the match" te worden. Stan stelde zijn trainer niet teleur en schoot in de 89e minuut de 0-1 binnen. In de daarna nog 6 minuten durende blessuretijd bleven de Alphianen overeind en namen zo de drie punten mee naar Alphen.

Door deze overwinning staat Alphia nu op een gedeeld 2e plaats (met nog 5 andere teams!!!). Volgende week staan er nog twee uitwedstrijden op het programma. Op dinsdag 13 november speelt Alphia voor de LAV-Cup bij het Leidse Roodenburg (aanvang 20.00u) en op zaterdag 17 november reizen de oranjehemden naar Pijnacker om tegen Dsvp aan te treden. De wedstrijd in Pijnacker zal om 14:30 uur aanvangen.