...
73'

3e klasse A

17 november 2018 14:30

Afgelopen weekend speelde de mannen van Angelop Leverock in Pijnacker tegen Dsvp. Alphia begon urieus aan de wedstrijd en na drie minuten kregen de oranjehemden twee opgelegde kansen, maar deze kansen werden jamerlijk gemist. Hierna ontstond er een voetbal gevecht waar beide teams niet voor elkaar onder deden. Na 30 minuten werd de inzet beloond voor de Alphianen. Vanuit een afgeslagen corner schot Bas Hazenbroek de 0-1 tegen de touwen. Alphia had de wedstrijd in handen, maar verslapte voor de rust eventjes. Hier maakte Dsvp dankbaar gebuirk van en scoorde in deze fase twee keer. Zo gingen de oranjehemden niet met een 0-1 de kleedkamer in maar met een 2-1 achterstand.

In de tweede helft konden de Alphianen geen vuist maken tegen het spel van Dsvp. Maar de schade bleef beperkt bij 2-1, tot aan de 73e minuut. Toen scoorde Dsvp de 3-1 en leek de wedstrijd beslist. Na deze treffer wisselde Alphia en ging het 1 op 1 spelen en zocht het meer de aanval. In de 88e minuut zorgde Vincent Hoogervorst nog voor de 3-2. Helaas was er daarna niet veel tijd meer over en kon de gelijkmaker niet meer gescoord worden. En zo konden de oranjehemden met nul punten naar huis.

Volgende week een nieuwe kans. Dan gaan de oranjehemden op bezoek bij CVC Reeuwijk. De wedstrijd aldaar zal om 14:30 uur worden afgetrapt.