0 - 3

Alphia VE1

1e klasse 1

24 november 2018 14:30

Zaterdag 24 november stond er uiteraard weer een wedstrijd voor onze veteranen op het programma. Een uitwedstrijd in Den Haag tegen TAC`90. Na de deceptie van vorige week tegen Loosduinen ging de dertienkoppige selectie toch met licht knikkende knietjes richting Den Haag. Houd de nederlaag zo klein mogelijk dat leek op voorhand toch een beetje het devies.

Om ongeveer half drie floot scheidsrechter Chammen voor het beginsignaal op het rijkelijk met zand bestrooide veld twee. Al snel was het wel duidelijk dat dit een tegenstander was waar de veteranen zeker niet kansloos tegen waren. Sterker nog er werd goed gevoetbald en na een prima combinatie was het Luan Kameri die de 0-1 tegen de touwen schoot. Dat was ook de ruststand.

Na een lekker haags bakkie begon de tweede helft. De tegenstander ging natuurlijk vol voor de gelijkmaker en de veteranen werden teruggedrongen. Maar er werden weinig kansen weggegeven en via de counter kwam Alphia er een aantal keren gevaarlijk uit. Uit twee van deze counters was het invaller Dennis Koolwijk die de 0-2 en de 0-3 wist te scoren. Na een minuut of tachtig vond de scheidsrechter het wel welletjes en floot voor het eindsignaal. Eindelijk de eerste overwinning was binnen voor de veteranen.

De broodjes kip-kerrie en kip-ketjap smaakte nu nog veel lekkerder. Uiteraard gaat onze dank uit aan onze gastspelers Marko de Jeu en Ed Laros die een prima voorstelling weggaven. De volgende wedstrijd is wederom een uitwedstrijd de laatste wedstrijd voor de winterstop zaterdag 8 december om half drie tegen PKC`85 in Rotterdam, komt dat zien zou ik zeggen.