Luan Kameri (afstandschot)

1e klasse 1

27 oktober 2018 14:30

P van Zelst

Zaterdag 27 oktober stond er voor onze Alphianen weer een pittige tegenstander te wachten namelijk Quick Steps uit Den Haag. De leiders Kees en Johan hadden weer een prima opstelling uit de hoge hoed getoverd. En onder leiding van de prima leidende Piet van Zelst ontstond er een sportieve wedstrijd die redelijk gelijk op ging. Het meeste balbezit was voor de gasten maar de beste kansen waren toch echt voor Alphia. Helaas werden de kansen niet benut en zo gingen beide ploegen met een 0 – 0 ruststand aan de thee.

Na de rust had Alphia een hele andere danspartner, eentje die constant op je tenen gaat staan. De gasten hadden namelijk in de rust even een blik met nieuwe spelers opengetrokken en gingen ook een paar stapjes harder lopen. Het tempo werd opgeschroefd en de veteranen konden hierop geen antwoord vinden. Na een minuut of tien stond het al 0 – 3 en na negentig minuten stond er een eindstand van 2 – 7 op het bord. Wat nog wel vermeld moet worden was de prachtige tweede treffer van onze Limburgse vedette Luan. Verder gaat onze dank uit aan gastspeler Marko de Jeu.

Voor de veteranen is het wonden likken en op naar de volgende wedstrijd. Dat is een uitwedstrijd in Rotterdam tegen het altijd lastige VVOR. De aftrap is om 14.30 uur.