Alphia overtuigend winnaar bij Tavv Toernooi

TAVV 1

1 - 4

29 juni 2019 15:00

Dit weekend speelde Alphia een mini toernooi bij het jubilerende Tavv. De teams die meededen aan dit toernooi vieren dit jaar allemaal een jubileum. De eerste wedstrijd van de Alphianen (100 jaar) was tegen het Leimuidense Kickers;69 (50 jaar). De oranjehemden waren een maatje te groot voor Kickers'69 en won vrij eenvoudig met 4-0. Nieuwkopmer Aatef el Bouny en Bryan de Bruin waren beide tweemaal trefzeker. In de tweede wedstrijd tegen Tavv (70 jaar) kregen de Alphianen iets meer tegenstand. In de eerste helft scoorde voor Alphia Nando Meijer. Tavv scoorde ook in deze eerste helft nog een keer zodat de rust met 1-1 werd bereikt. In de tweede helft gaf Alphia even gas en liep het gemakkelijk weg door doelpunten van Aatef el Bouny, Vincent Hogervoorst en Bryan de Bruin naar 4-1.

Door deze twee overwinningen was de toernooi winst binnen en kon er ontspannen naar de laatste wedstrijd Tavv - Kickers'69 gekeken worden. Een mooi begin voor het seizoen 2019-2020.