0 - 8

Voorschoten'97 za1

LAV-Cup (Poulefase)

3 september 2019 20:00

Alphia had dinsdagavond een pittige kluif in de eerste wedstrijd van de Rabobank LAV-Cup tegen Voorschoten'97 za1. De eerste klasser uit Voorschoten en tevens de winnaar van de afgelopen editie was duidelijk een maatje te groot voor de Alphianen. In beide helften scoorde de bezoekers 4x zodat er na 90 minuten een 0-8 stand op het scorebord stond. De Alphianen konden de eerste 20 minuten van de wedstrijd aardig meekomen met de tegenstander, en kregen een viertal goede kansen op een doelpunt. Echter ontbrak de scherpte bij het team van Angelo Leverock.

Alphia rest nog twee wedstrijden in deze Poule, De O23 teams van Sjc (8 oktober 2019, uit) en Arc (14 januari 2020, thuis) zijn nog de tegenstanders en wellicht kan door goede resultaten tegen deze teams alsnog de tweede ronde behaald worden.