Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

Afgelopen zaterdag reisde het oranje gezelschap af naar Wilnis om daar tegen de plaatselijke CSW de 22e competitiewedstrijd te spelen. In de thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd er van deze tegenstander met 0-2 verloren. Er was dus nog wel wat recht te zetten door de Alphianen. Van iets recht zetten kwam deze middag niet veel terecht. De Alphainen dropen rond half vijf met een 5-0 nederlaag af en moeten de komende weken de neuzen weer dezelfde kant op zien te krijgen.

Alphia begon nog wel aardig aan de wedstrijd. In de eerste helft waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Remco Zuijdervliet was voor de Alphianen dicht bij de openingstreffer. Na een half uur spelen kwamen de gastheren op een 1-0 voorsprong. Een klutssituatie voor de goal van Perry van Cassel kon door de doelman niet onschadelijk worden gemaakt.

Na de rust kwam een onzichtbaar Alphia terug in het veld. Over deze tweede helft kunnen we heel kort zijn. Alphia speelde dramatisch en bij CSW zag je de wil wel om de wedstrijd te winnen. Trainer Marcel Vondeling probeerde het nog wel met diverse wissels om De Alphianen nog aan het voetballen te krijgen, maar dat lukte helaas niet meer. Rond half vijf stond er een 5-0 score op het scorebord in Wilnis en de oranjehemden kunnen de komende weken hun wonden likken en er voor zorgen dat de neuzen op 4 mei weer allemaal dezelfde kant op staan.

Komend weekend is er geen wedstrijd in verband met Koningsdag. Op 4 mei gaat de competitie weer verder met een thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop. Om 14:30 uur word er dan afgetrapt op De Bijlen.