Sportlaan 7
2406LD
ALPHEN AAN DEN RIJN
tel. 0172-492713

Nadat alle wedstrijden in de eerste helft van het seizoen gewonnen werden, maakte onze JO9-1 de overstap naar de 1e klasse. Na een lastig begin is de flow weer terug en zijn de afgelopen drie wedstrijden op rij gewonnen, met veel inzet maar zeker ook vaak met mooi voetbal.

Afgelopen zaterdag was Meerburg JO9-1 op bezoek bij Alphia. Al na een paar minuten stond het eerste Alphia doelpunt op het scorebord. De gasten lieten het er niet bij zitten en kwamen tot twee keer terug in de wedstrijd. Beide partijen lieten mooi voetbal zien, al had Alphia toch het beste van het spel.

Al vroeg in de tweede helft werd een klein gaatje geslagen, maar ook hier wist Meerburg terug te komen in de wedstrijd. Twee uitgespeelde kansen zorgen ervoor dat Alphia JO9-1 op een 6-4 voorsprong kwam. Hoewel de tegenstander nog aandrong werd de voorsprong door prima verdediging-en keeperswerk behouden.

Een prima wedstrijd met een super-resultaat!